Audi A3
Limousine 1.0 TFSI Design Pro Line Plus / AUT / Navi / Ecc / Sportstoelen / Cruise control / Led / Pdc / 17 Inch
Aanschafwaarde: € 19,999.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 50423
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K802RL

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 415.05
48 maanden: € 497.58
36 maanden: € 635.87

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje en meer foto's op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een Audi A3 Limousine. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Kou en regen maken geen indruk. Binnen zit u comfortabel dankzij de stoelverwarming. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.

Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem met harde schijf zit u veilig en ontspannen in de auto. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft!

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 Limousine is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.

We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze leuke Audi A3 sedan zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-