MINI Cabrio
2.0 Cooper S Sidewalk Edition Aut.
Aanschafwaarde: € 45,950.00
Bouwjaar: 2021
Kilometerstand: 911
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K771KH

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 953.62
48 maanden: € 1,143.25
36 maanden: € 1,460.98

Omschrijving:

Dit is geen autorijden meer, dit is feest. Doe het dak open en geniet van elke kilometer in deze MINI Cabrio. Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze MINI Cabrio u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Heerlijk comfortabel zitten, en genieten van stijlvolle kwaliteit? Deze auto heeft een fraai lederen interieur. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Genieten van de vrijheid van cabriorijden is gemakkelijker dan ooit dankzij het elektrisch bedienbare dak. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, windscherm, getint glas, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Onderweg naar muziek luisteren krijgt een nieuwe dimensie dankzij het Bose audiosysteem. Verdere voorzieningen op dit systeem zijn: connected drive services, navigatiesysteem, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. In deze MINI kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! De uitrusting van deze MINI is met head-up display, lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij 3B exclusief

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-