MINI Mini
1.5 Cooper Pepper / AUT / FACELIFT / Navi / Ecc / Sportstoelen / Elec pakket / Led / Pdc / 17 Inch
Aanschafwaarde: € 23,950.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 13475
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K100SF

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 497.05
48 maanden: € 595.88
36 maanden: € 761.49

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje en meer foto's op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze MINI levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een sterke motor en een automatische transmissie. De half lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het high performance audiosysteem produceert krachtige bassen en heldere hoge tonen. Met de dab-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Schakel simpel en veilig naar uw favoriete artiest met de audiobediening op het stuur. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze MINI heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren voor en achter.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Bent u nieuwsgierig naar deze MINI? Laat het ons dan snel weten.

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze luxe MINI Cooper automaat zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-