Land Rover Range Rover Sport
3.0 TDV6 HSE Blackline Pano. dak Led Camera
Aanschafwaarde: € 43,000.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 167220
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: G917HT

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 892.40
48 maanden: € 1,069.85
36 maanden: € 1,367.19

Omschrijving:

Range Rover Sport Blackline exclusieve edition!

Deze auto betreft een BLACK EDITION uitvoering. Het heeft een prachtige Antraciet Grijze lak met zwarte detaillering rondom. Ook het dubbele dak van de auto heeft een zwarte lak. Het interieur is uitgerust met zwart lederen bekleding en luxe zwarte hemelbekleding. Het grote panorama dak laat veel licht binnen en geeft je een heerlijk ruimtelijk gevoel. Uiteraard kan hij ook elektrisch gesloten worden.

De auto is niet alleen rijk uitgerust maar is ook zeer goed onderhouden, het onderhoudsboekje is dan ook volledig en aanwezig. Vrij recent zijn er 4 nieuwe banden gemonteerd en heeft de auto een grote beurt gehad waarbij ook de distributieriem is vervangen.

Bedrijfsinformatie

Deze auto staat te koop bij Auto Baarn

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-