MINI Mini
1.5 Cooper Pepper / AUT / FACELIFT / Navi / Ecc / Sportstoelen / Elec pakket / Led / Pdc / 17 Inch
Aanschafwaarde: € 23,950.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 12502
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K006SL

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 497.05
48 maanden: € 595.88
36 maanden: € 761.49

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje en meer foto's op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

Laat u niets wijsmaken, deze MINI biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een sterke motor en een automatische transmissie. Het half lederen interieur geeft deze auto luxe en klasse. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, extra getint glas, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Muziek luisteren wordt genieten met het high performance audiosysteem. Verdere voorzieningen op dit systeem zijn: connected drive services, navigatiesysteem, DAB ontvangst en multifunctioneel sportstuur. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Achter het stuur van deze MINI bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. U bent in deze MINI ook voorzien van lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De geavanceerde technologie in deze MINI is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.

Om deze MINI echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze leuke MINI Cooper automaat zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-