Fiat Panda
1.2 Edizione Cool
Aanschafwaarde: € 2,244.00
Bouwjaar: 2007
Kilometerstand: 139531
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 33TXKZ

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 46.57
48 maanden: € 55.83
36 maanden: € 71.35

Omschrijving:

Hij verloochent zijn Italiaanse roots niet, deze Fiat Panda is een genot om te rijden en bovendien een elegante verschijning. Het is een auto uit 2007, hij heeft 139531 kilometer op de teller staan. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. Ook aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Ook verstelbaar stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes zijn aan boord.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf Galema en de boer

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-