Dodge Grand Caravan
3.6 V6 GT-LINE LIMITED 7 PERSOONS/FULLY LOADED
Aanschafwaarde: € 27,899.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 89900
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 579.00
48 maanden: € 694.14
36 maanden: € 887.05

Omschrijving:

VOORZIEN VAN EEN V6 MOTOR MET 282PK BLACK EDITION GT LINE LIMITED 7 PERSOONS STOW EN GO,FULL OPTIONS ELEKTRISCHE SCHUIFDEUREN,STARTEN MET AFSTAND BEDIENING,CAMERA,NAVIGATIE,STOEL EN STUURVERWARMING ETC ETC

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Dodge Grand Caravan. Het is een auto uit 2017. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Bij de rijke uitrusting horen ook elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Het rijden met deze Dodge wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Auto Point

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-