Nissan Micra
0.9 IG-T N-Connecta
Aanschafwaarde: € 13,900.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 24458
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: XN701B

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 288.47
48 maanden: € 345.84
36 maanden: € 441.95

Omschrijving:

Geniet van de ruimte en het comfort van deze Nissan Micra. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2019, er staat pas 24.458 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden Micra is afkomstig van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Achter het stuur van deze Nissan bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.

Deze Nissan biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.

Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas . Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Nissan, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-