Mercedes-Benz Vito
119 CDI Aut, XXL DC Leer, 2x Schuifdeur, Black Edition, Navi, Vol Opties, NIEUWSTAAT
Aanschafwaarde: € 35,950.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 63591
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: VJT66F

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 746.09
48 maanden: € 894.45
36 maanden: € 1,143.03

Omschrijving:

U rijdt deze auto al vanaf € 618,- P/mnd. Deze getoonde velgen 19" tegen meerprijs van € 1150,- Prijs is excl. BTW.

Het is het karakter van Duitse auto′s dat ze zo bijzonder maakt. Een samenspel van rijcomfort, sportiviteit en veiligheid maken auto′s als deze Mercedes-Benz Vito zo begerenswaardig. De auto is van het bouwjaar 2019 en is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. Relaxt én fit op weg? Dan geniet u zeker van de comfortstoelen. Dankzij de praktische schuifdeur kunt u de laadruimte ook eenvoudig via de zijkant bereiken. Tot de voorzieningen van deze auto behoren trailer assistent, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het met navigatiepakket kunt u bedienen vanaf het stuur. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Mercedes-Benz, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Bedrijfsinformatie

dit voertuig staat te koop bij Mavo auto.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-