BMW 2 Serie
Active Tourer 218I EXECUTIVE 105000KM! NAP GARANTIE/ZEER COMPLEET
Aanschafwaarde: € 14,899.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 105909
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: GB653B

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 309.21
48 maanden: € 370.69
36 maanden: € 473.71

Omschrijving:

ZEER COMPLETE UITVOERING,WILT U DEZE AUTO LEASEN OF FINANCIEREN OF UITGESTELD BETALEN? GEEN ENKEL PROBLEEM BEL ONS DIRECT DAN WE MAKEN EEN SCHERP VOORSTEL VOOR DEZE PRACHTIGE BMW !
Deze van 1e eigenaar afkomstige BMW 2-serie Active Tourer 218i is dealeronderhouden.
Uiteraard is deze auto voorzien van een Nationale Auto Pas die zijn kilometerstand garandeert.
Zowel in zijn exterieur als zijn interieur is deze auto zeer netjes en heeft geen benoemwaardigheden.
Zijn zeer zuinige benzinemotor levert een vermogen van 100 kW (136 PK) en heeft een cilinderinhoud van 1499 cc.
Met deze BMW 2-serie Active Tourer kunt u weer jaren vooruit. Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel.
Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit.
Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in.
Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand.
En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 2-serie Active Tourer samen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval.
Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Om deze BMW echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Auto Point

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-