Škoda Yeti
1.4 TSI MONTE-CARLO 4x4 / 150 PK / AUT / Navi / Ecc / Open panoramadak / Xenon / Pdc
Aanschafwaarde: € 22,950.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 89808
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K626VF

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 476.29
48 maanden: € 571.00
36 maanden: € 729.70

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

Alle technologie in de Skoda Yeti Outdoor is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving van deze Skoda wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Kijk, en die stoelverwarming, dat is nou echt comfort. Helemaal als het buiten winters aanvoelt. Met het elektrisch bedienbare dak verandert u deze cabrio in luttele seconden in een auto voor zonaanbidders. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. In deze Skoda profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, led-achterlichten, panoramadak, camera, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur en met spraak. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van dab-ontvangst. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Skoda Yeti Outdoor samen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze luxe Skoda Yeti 4 x 4 MONTE-CARLO zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-