Mercedes-Benz Vito
116 CDI Aut, XXL, DC Luxe, Sport, Black Line, Leer, Navi, NIEUWSTAAT
Aanschafwaarde: € 29,950.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 85431
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: VJK94X

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 621.57
48 maanden: € 745.16
36 maanden: € 952.26

Omschrijving:

U rijdt deze auto al vanaf € 515,- P/mnd. Fabrieksgarantie t/m Juli 2021.
Deze getoonde velgen 19" tegen meerprijs van € 1150,- Prijs is excl. BTW

Met een auto als deze Mercedes-Benz Vito komt u absoluut goed voor de dag. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het lederen interieur geeft deze auto luxe en klasse. Ontspannen rijden begint met de juiste zit. Daar zorgen de comfortstoelen wel voor. Door de schuifdeur kunt u gemakkelijk grote en zware objecten in- en uitladen. Ook trailer assistent, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.

Ook lekker handig is de audiobediening op het stuur. Het met navigatiepakket loodst u snel naar uw reisdoel. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. U bent in deze Mercedes-Benz ook voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Bedrijfsinformatie

dit voertuig staat te koop bij Mavo auto.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-