Mercedes-Benz Vito
114 CDI Lang, Sport, Navi, Camera, Achterdeuren, PDC, Vol Opties, NIEUWSTAAT
Aanschafwaarde: € 20,950.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 44325
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Diesel
Kenteken: VJZ09P

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 434.79
48 maanden: € 521.24
36 maanden: € 666.11

Omschrijving:

U rijdt deze auto al vanaf € 360,- P/mnd. Deze getoonde velgen tegen meerprijs van € 1150,- Prijs is excl. BTW.

De Mercedes-Benz Vito combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. Ontspannen rijden begint met de juiste zit. Daar zorgen de comfortstoelen wel voor. De schuifdeur maakt deze bestelauto geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige met navigatiepakket. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De Mercedes-Benz Vito is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Om deze Mercedes-Benz echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Bedrijfsinformatie

dit voertuig staat te koop bij Mavo auto.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-