Toyota Auris
Touring Sports 1.8 Hybrid Lease pro
Aanschafwaarde:
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 135907
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: HR396T

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 0.00
48 maanden: € 0.00
36 maanden: € 0.00

Omschrijving:

Het is een mooie auto, deze Toyota Auris Touring Sports uit 2015, hij heeft 135907 kilometer gelopen. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Donkere en koude maanden? U zit altijd goed dankzij de stoelverwarming. Met het grote glazen panorama dak voelt het alsof u in een cabrio zit. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Deze Toyota is voorzien van knoppen op het stuur om het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en het audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook lederen versnellingspook, in hoogte en diepte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes zijn aan boord.

In de Toyota Auris Touring Sports heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze Toyota Auris Touring Sports, neem dan snel contact met ons op.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf Galema en de boer

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-