Opel Vivaro
1.6 CDTI L2H1 Edition
Aanschafwaarde: € 13,950.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 44667
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Diesel
Kenteken: VT378L

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 289.51
48 maanden: € 347.08
36 maanden: € 443.54

Omschrijving:

ZEER NETTE EN DEALER ONDERHOUDEN AUTO, VOORZIEN VAN AIRCO+CRUISECONTROL+TREKHAAK!!! ( NIEUWE FOTO S VOLGEN SNEL !!!)

Alle technologie in de Opel Vivaro is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Ook als u op een krappe parkeerruimte staat, kunt u via de schuifdeur gemakkelijk in de laadruimte komen. Tot de uitrusting behoren ook getint glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Het audio-installatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel, zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! Ook is de Opel uitgerust met: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Heeft u interesse in deze mooie Opel? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-