Audi TT
TTS Roadster 2.0 TFSI Quattro
Aanschafwaarde: € 41,500.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 54951
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 861.27
48 maanden: € 1,032.53
36 maanden: € 1,319.50

Omschrijving:

Beleef de jaargetijden ten volle met deze cabriolet. Bij het ontwerpen van de Audi TTS Roadster stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze TTS Roadster is van het bouwjaar 2015. Het sportieve uiterlijk is meegeleverd in de vorm van de S-Line styling. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. De vierwielaandrijving maakt van deze auto een echte krachtpatser met een formidabele trekkracht. Het lederen interieur geeft deze auto luxe en klasse. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. Dankzij de elektrische bediening volstaat een druk op de knop als u open of dicht wilt rijden. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Natuurlijk behoren 19 inch lichtmetalen velgen, instelbaar onderstel, electrisch bedienbaar windscherm, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het high performance audiosysteem staat garant voor een levendige en krachtige muziekweergave. Verder geniet u ook van: navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels en isofix-aansluiting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi TTS Roadster samen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Audi. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Cabrioland

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-