Volkswagen Polo
1.2 TSI SPORTSTOELEN/AIRCO/CRUISE/85900KM NL AUTO
Aanschafwaarde: € 8,899.00
Bouwjaar: 2013
Kilometerstand: 85900
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 1KPH79

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 184.69
48 maanden: € 221.41
36 maanden: € 282.94

Omschrijving:

NET BIJ ONS BINNEN!GEEN IMPORT HOLLANDSE POLO/2DE EIGENAAR/KEURIGE ONDERHOUDEN/DEZE AUTO LEVEREN WE MET 3 MAANDEN GARANTIE!

Auto wordt afgeleverd met nieuwe apk, afleverbeurt
en standaard 3 maanden garantie.
Of anders in overleg.
Wij rekenen geen afleverkosten en inruil is bij ons mogelijk.
Ook het maken van een proefrit is geen probleem.
Graag voor bezichtiging een afspraak maken.
Dan weet u zeker dat de auto nog beschikbaar is en er iemand van de verkoop aanwezig is om u te woord te staan.

Het gaat hier om een nette en goed onderhouden auto.


Volkswagen is synoniem met innovatieve technologie en hoogwaardige kwaliteit. U ontdekt het zelf wanneer u kennismaakt met deze Volkswagen Polo. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Polo ziet er dan ook uit als nieuw. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. de cv maakt het interieur behaaglijk op winterse dagen, warmtewerend glas,elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Deze auto heeft airconditioning aan boord. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, dashboard met aluminium inleg, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Polo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Auto Point

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-