Mercedes-Benz Citan
109 CDI BlueEFF. Trekhaak Airco PDC 1e eig. Dealer ond.
Aanschafwaarde: € 7,950.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 124515
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Diesel
Kenteken: VP024D

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 164.99
48 maanden: € 197.80
36 maanden: € 252.77

Omschrijving:

Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Mercedes-Benz Citan. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Een goede zithouding is essentieel voor een fitte rit. Daarom is deze auto uitgerust met comfortstoelen. De schuifdeur maakt deze bestelauto geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
De metallic lak maakt deze bedrijfsauto af, met deze auto kan u zowel netjes voor de dag komen als zeer praktisch gebruiken.

Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze Mercedes-Benz helemaal compleet. Ook is de laadruimte professioneel ingetimmerd.

In de Mercedes-Benz Citan heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.

Het betreft een BTW-auto.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Mercedes-Benz Citan, neem dan snel contact met ons op.


Luitjes Car Company is een zeer goed gewaardeerd autobedrijf in Noord-Holland en ver daarbuiten. Het adres voor enkel KWALITEITSOCCASIONS, die nooit ernstige schade hebben gehad en stuk voor stuk zijn voorzien van een grondige pre-inspectie. Zo heeft u altijd zekerheid over de kilometerstand, het onderhoudsverleden, en een geldige APK. Voor meer zekerheid bieden wij de service waar u naar verlangt, denk aan onderhoud, garantie en andere werkzaamheden naar wens van u waar wij dan ook een geheel passende prijs bij zullen vinden. Inruil is altijd mogelijk, evenals betaling per maand. Onze voorraad wisselt wekelijks waardoor niet elke auto de website haalt. Bel gerust als u een specifieke vraag heeft, bij Luitjes Car Company helpen we u graag verder!

Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Dagelijks open van 9.00 uur tot 18:00; Zaterdags 09:00 tot 17:00; Zondags voorlopig gesloten.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Luitjes Car Company.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-