Toyota Auris
Touring Sports 1.8 Hybrid Lease
Aanschafwaarde: € 11,244.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 141292
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: HP854T

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 233.35
48 maanden: € 279.75
36 maanden: € 357.50

Omschrijving:

Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merkt u ook aan deze Toyota Auris Touring Sports. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panorama dak! U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, verchroomde dakrailing, donker getint glas achter, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. Met lederen versnellingspook, in hoogte en diepte verstelbaar stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze Toyota helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf Galema en de boer

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-