Honda Jazz
1.4 Si
Aanschafwaarde: € 8,950.00
Bouwjaar: 2012
Kilometerstand: 123951
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: K307ZB

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 185.74
48 maanden: € 222.68
36 maanden: € 284.57

Omschrijving:

Bij de bouw van de Honda Jazz wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen en buitenspiegels in carrosseriekleur zijn aan boord.

Deze Honda is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem te bedienen. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Voorzien van cruise control, dus vriendelijk voor de inzittenden én de benzinetank. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Deze Honda is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Honda. Belt u ons snel?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf Goedhart

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-