Volkswagen Passat
Variant 1.4 TSI Comfort Executive Line BlueMotion
Aanschafwaarde: € 11,399.00
Bouwjaar: 2012
Kilometerstand: 120320
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: JB685Z

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 236.57
48 maanden: € 283.61
36 maanden: € 362.43

Omschrijving:

De Volkswagen Passat Variant is gebouwd met hoogwaardige techniek en maakt het rijden van lange ritten, maar ook korte stukjes, tot een feestje. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Passat Variant, bijvoorbeeld. In deze auto vindt u een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Een milieuvriendelijke optie is het start-stopsysteem. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem met harde schijf. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Passat Variant is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?



Uiteraard is inruil van uw huidige auto mogelijk, maar ook motor, boot of camper is bespreekbaar.

Helaas zijn wij niet in staat om altijd aanwezig te zijn.
Voorkom teleurstelling en neem altijd eerst even contact met ons op.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Dima Automotive

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-