Mercedes-Benz Vito
119 CDI Aut, XXL DC Leer, 2x Schuifdeur, Black Edition, Navi, Vol Opties, NIEUWSTAAT
Aanschafwaarde: € 35,950.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 48292
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: 637368

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 746.09
48 maanden: € 894.45
36 maanden: € 1,143.03

Omschrijving:

U rijdt deze auto al vanaf € 618,- P/mnd. Deze getoonde velgen 19" tegen meerprijs van € 1150,- Prijs is excl. BTW.

Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto's om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze Mercedes-Benz Vito. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. Maximaal comfort en stijl krijgt u dankzij het lederen interieur. De comfortstoelen zitten op lange ritten zo prettig dat u bijna vergeet te pauzeren. Dankzij de praktische schuifdeur kunt u de laadruimte ook eenvoudig via de zijkant bereiken. Ook trailer assistent, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.

Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een met navigatiepakket en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! Ook is de Mercedes-Benz uitgerust met: verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Bedrijfsinformatie

dit voertuig staat te koop bij Mavo auto.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-