BMW 3 Serie
330e sport performance
Aanschafwaarde: € 26,950.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 43960
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K545ZP

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 559.31
48 maanden: € 670.52
36 maanden: € 856.88

Omschrijving:

Natuurlijk, dit is een innovatieve auto met zijn hybridetechniek. Maar het is bovendien ook een auto die is gebouwd voor jarenlang rijcomfort. Deze hybride heeft dankzij de extra elektromotor een zeer laag brandstofverbruik. Stelt u eisen aan stijl? Dan zal dit lederen interieur u bevallen. Of wilt u liever licht en ruimtelijk gevoel? Dan valt dit elektrisch bediend glazen panorama dak zeker bij u in de smaak. Weet u wat? U krijgt het met deze auto allebei! Een koude start op frisse dagen? Niet met de behaaglijke stoelverwarming. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De BMW is standaard voorzien van: lederen sportstuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze BMW 3-serie mag verwachten: pure sportiviteit. De combinatie van een verbrandingsmotor en een elektromotor zorgt voor prima rij-eigenschappen en een laag brandstofverbruik. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. Dankzij het elektrisch bediende glazen panorama dak lijkt het of u altijd met open dak rijdt. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Deze BMW is voorzien van lederen sportstuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf Goedhart

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-