Volkswagen Tiguan
1.4 TSI Sport&Style
Aanschafwaarde: € 13,888.00
Bouwjaar: 2013
Kilometerstand: 159718
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 9KKH85

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 288.22
48 maanden: € 345.54
36 maanden: € 441.57

Omschrijving:

Het zijn de unieke kwaliteiten van een Volkswagen die zorgen dat hun berijders zo trouw zijn aan het merk. Dat blijkt ook weer bij deze Tiguan, met zijn doordachte ontwerp en zijn hoogwaardige bouwkwaliteit. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze Tiguan in uitstekende conditie. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakrails, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een in dashboard opgenomen navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! U bent in deze Volkswagen ook voorzien van in hoogte en diepte verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Tiguan samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf Galema en de boer

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-