Audi A5
Cabriolet 2.0 TFSI Sport S-line bijna nieuw
Aanschafwaarde: € 44,900.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 19715
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 931.83
48 maanden: € 1,117.13
36 maanden: € 1,427.60

Omschrijving:

GRATIS AANKOOPKEURING DOOR DE AUDI DEALER! Zodat u zeker weet dat deze A5 geen schadeverleden heeft en dat de km.stand klopt. Als Audi Specialist met een sterke voorliefde voor cabriolets bent u bij ons aan het juiste adres voor een eerlijke auto die is voorzien van de complete onderhoudshistorie en gegarandeerd geen schadeverleden heeft. Wij hebben 8x A5/S5 cabriolet op voorraad, deze auto´s zijn te bewonderen in onze showroom!
Fraaie Audi A5 cabriolet in de stoere kleur Daytona grijs pareleffect. Met de krachtige en zuinige 2.0 TFSI motor met 190 pk. Voorzien van onder meer LED koplampen, LED achterlichten met dynamische knipperlichten, S-line pakket, sportstoelen met leder/alcantara bekleding, stoelverwarming, Audi Soundsysteem, DAB+ digitale radio, Hold Assist (wegrij-assistent), Technology pakket, MMI navigatie Plus met MMI Touch, Virtual Cockpit, Audi Connect, Bluetooth telefoon, Audi Smartphone Interface, Apple Car Play/Android Auto, Audi Pre Sense, Keyless Go (comfort sleutel), buitenspiegels inklapbaar, aut. dimmende binnenspiegel, parkeersensoren voor en achter etc. Winterbanden zijn leverbaar tegen geringe meerprijs. Compleet met de historie, boekjes en alle sleutels. De kilometerstand is aantoonbaar. Geen schadeverleden en in perfecte staat.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij van den Brink Automotive

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-