Audi S6
4.2 FSI 335PK QUATTRO/S-LINE/YOUNGTIMER/20INCH
Aanschafwaarde: € 12,899.00
Bouwjaar: 2006
Kilometerstand: 179900
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 267.70
48 maanden: € 320.93
36 maanden: € 410.12

Omschrijving:

ideale youngtimer bijtelling alleen over de dagwaarde!keurig onderhouden,prachtige kleuren combinatie 20inch s6 rotor design velgen,
Laat u verleiden door de stijl en de prestaties van deze Audi A6 Avant. Houdt u van een sportieve, dynamische uitstraling? Dan komt de S-Line styling als geroepen. De achtcilinder motor in combinatie met de automatische transmissie maken het rijden met deze Audi tot een waar feest. Deze Audi is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch rotor design lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, geluidsisolerende ramen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

De luidsprekers van het high performance audiosysteem omringen u met een uitgebalanceerd geluid. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Achter het stuur van deze Audi bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig.

In de Audi A6 Avant heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Auto Point

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-