Fiat 500C
0.9 TwinAir Turbo Riva
Aanschafwaarde: € 17,950.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 38815
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: K489VK

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 372.53
48 maanden: € 446.60
36 maanden: € 570.72

Omschrijving:

Met een cabriolet maakt u van elke rit een zomers feestje. Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Fiat 500 C. Deze auto uit het bouwjaar 2017 heeft 38815 kilometer gelopen. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze Fiat. De elektrische kapbediening is een technisch hoogstandje: het dak opent en sluit zonder dat u hoeft uit te stappen. Tot de uitrusting van deze Fiat behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Tijdens de rit bedient u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij 3B exclusief

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-