Opel Mokka X
1.4 Turbo
Aanschafwaarde: € 16,950.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 51296
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: K583ZS

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 351.77
48 maanden: € 421.72
36 maanden: € 538.93

Omschrijving:

Het is een nette en comfortabele auto, deze Opel Mokka X, hij heeft 51296 kilometer gelopen. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het met navigatiepakket bedient u vanaf het stuurwiel. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

U geniet nog meer van het rijden met uw Opel omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Deze auto is netjes onderhouden en wordt geleverd met teller rapport. Al onze auto's zijn schadevrij. Onze internetprijzen zijn vaste meeneem/handelsprijzen.Bij import auto's zijn de papieren aanwezig zodat kilometerstand gecontroleerd kan worden. Tevens ruilen wij ook auto's, motoren, caravans, campers in. Ook auto's te koop gevraagd. Tevens bieden wij ook garantie/service pakketten aan.Vraag naar de voorwaarden. Op al onze verkopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
meer informatie: www.jenfautos.nl

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij J en F auto's.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-