Honda Jazz
1.4 Hybrid Business Mode +NaviTrekhaak 118014 km
Aanschafwaarde: € 9,945.00
Bouwjaar: 2012
Kilometerstand: 118014
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 96XJH8

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 206.39
48 maanden: € 247.43
36 maanden: € 316.20

Omschrijving:

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Honda Jazz, een auto uit 2012 die 118014 kilometer heeft gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Terwijl het navigatiesysteem met harde schijf de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Voorzien van cruise control, dus vriendelijk voor de inzittenden én de benzinetank. U bent in deze Honda ook voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Honda Jazz samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie en met tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij PK auto's te Velserbroek.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-