Porsche 911
Cabrio 3.6 Carrera Tip-tronic
Aanschafwaarde: € 47,911.00
Bouwjaar: 2007
Kilometerstand: 86174
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 06XFTH

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 994.32
48 maanden: € 1,192.04
36 maanden: € 1,523.33

Omschrijving:

Doe het dak open van deze cabriolet en ervaar de zon en de wind tijdens elke rit. De Porsche 911 Cabrio combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het interieur is luxe uitgevoerd met leren bekleding. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Genieten van de vrijheid van cabriorijden is gemakkelijker dan ooit dankzij het elektrisch bedienbare dak. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, windscherm, sportuitlaat, getint glas, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Het infotainmentaanbod is zeer uitgebreid. Ontspannen reizen doet u met behulp van het navigatiesysteem terwijl u muziek afspeelt via het audio-installatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij 3B exclusief

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-