Toyota Yaris
1.0 VVT-i Comfort 5Drs
Aanschafwaarde: € 10,449.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 24750
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: RV409J

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 216.85
48 maanden: € 259.97
36 maanden: € 332.23

Omschrijving:

De vormgeving van deze Toyota Yaris is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2018, komt van de eerste eigenaar en heeft origineel 24.750 kilometer op de teller staan. Zijn pittige prestaties dankt deze Toyota aan zijn compacte en zuinige motor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook, autotelefoon met bluetooth, multimedia systeem, rijstrooksensor, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met bluetooth met audiostreaming heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Yaris samen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze Toyota Yaris, neem dan snel contact met ons op.

Als u belangstelling heeft voor een van onze auto’s maak ik graag een afspraak met u!

Betreft een origineel in Nederland geleverde auto, dus de volledige historie is bekend en heeft absoluut de juiste kilometerstand. Onze afleveringskosten zijn € 399,- inclusief nieuwe APK-keuring, nationale auto pas en 3 maanden garantie. Financiering en Lease is mogelijk. Proefrit uitsluitend via telefonische afspraak. Kijk voor meer info op onze website www.autonavap.nl Openingstijden: maandag 13:00 tot 17:30, dinsdag t/m. vrijdag 09:30 tot 17:30, zaterdag 10:00 tot 16:30.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-