Audi A5
Cabriolet 1.8 TFSI Pro Line S
Aanschafwaarde: € 21,950.00
Bouwjaar: 2012
Kilometerstand: 127500
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 455.54
48 maanden: € 546.12
36 maanden: € 697.90

Omschrijving:

Dit is geen autorijden meer, dit is feest. Doe het dak open en geniet van elke kilometer in deze Audi A5 Cabriolet. De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Audi A5 Cabriolet een uitblinker in veiligheid en comfort. De elegante lijnvoering wordt versterkt door subtiele S-Line styling details. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2012 en komt van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. Eén blik naar binnen bewijst het al: pure klasse, onder meer dankzij het lederen interieur. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Met keyless entry stapt u in zonder dat u de sleutel uit uw jas of tas hoeft te halen. Met het elektrisch bedienbare dak kunt u moeiteloos genieten van elke zonnige dag. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Schakel simpel en veilig naar uw favoriete artiest met de audiobediening op het stuur. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem met harde schijf. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. De adaptive cruise control helpt u tijdens elke rit om afstand te houden van uw voorliggers. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Ook multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de Audi A5 Cabriolet heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt.

Mooi om te zien, nog beter om te voelen. Overtuig uzelf met een proefrit in deze cabrio. Bel nu!

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Cabrioland

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-