Mitsubishi Space Star
1.0 Bright
Aanschafwaarde: € 10,950.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 37938
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: JK449N

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 227.25
48 maanden: € 272.44
36 maanden: € 348.16

Omschrijving:

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Mitsubishi Space Star die 37938 kilometer op de teller heeft staan. Met deze Mitsubishi is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 14 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mitsubishi heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. De Mitsubishi is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Mitsubishi Space Star heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij desnelheid.nl

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-