072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Alfa Romeo Spider

RZ 3.0 Zagota Milano
  • Org.NL
  • Nieuwstaat
  • Leder
  • Airco
Bouwjaar 1994
Kilometerstand 64.515 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
280123881
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar1994
KleurGeel
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud2959 CC
Datum deel 1a14-03-1994
Omschrijving

Deze schitterende Alfa Romeo RZ Spider is nieuw geleverd in Nederland. Waarvan er 284 stuks zijn gebouwd.
In 1992 brachten Alfa Romeo en Zagato de Roadster Zagato (RZ) op de markt. Een cabriolet versie van de SZ met nog steeds hetzelfde agressieve uiterlijk. Zagato zorgde voor de aanpassingen aan het ontwerp en gaf de RZ onder andere een nieuwe motorkap en voorbumper. De RZ was beschikbaar in rood, geel en zwart. Twee RZ's verlieten de fabriek in de kleur zilvergrijs. De bedoeling was om er 500 te produceren, maar uiteindelijk werden er slechts een genummerde oplage van 284 exemplaren geproduceerd door afgenomen vraag en economische omstandigheden begin jaren 90.

De Alfa Romeo RZ 3.0 Spider Zagota Milano biedt een overvloed aan stijl en elegance. Als zijn uitgebalanceerde vormgeving zijn Italiaanse afkomst niet duidelijk maakt, dan is het wel zijn krachtige motor en zijn sportieve weggedrag. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Van de diverse pluspunten is ook het lederen interieur het noemen waard. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Verder is de Alfa Romeo uitgerust met: sportonderstel, getint glas, elektrisch bedienbare ramen en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

Via de usb-aansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze Alfa Romeo is met met leder bekleed dashboard, lederen stuur en centrale portiervergrendeling behoorlijk compleet.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Buiten onze openingstijden is een bezoek aan onze showroom eventueel op afspraak mogelijk.

Opties
Airco
Alarmsysteem
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Bumpers in carrosseriekleur
Centrale deurvergrendeling
Elektrisch bedienbare ramen
Getint glas
Lederen bekleding
Lederen dashboard
Lederen deurpanelen
Lederen stuurwiel
Lederen versnellingspook