072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Ferrari California

4.3 V8
  • Keramisch remsysteem voor en achter
Bouwjaar 2009
Kilometerstand 99.256 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
903234581
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2009
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders8
Aantal deuren2
Afmetingen in cm (L B H)456 X 191 X 132
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Ga op reis met deze Italiaanse schoonheid vol mediterraans temperament - de elegante California. Klassiek als ze oogt, sprint ze met een snelheid van 3,6 naar 100 km/u voorbij. De schittering van het glamoureuze Daytona-zwarte exterieur gecombineerd met sportieve Ferrari rood remklauwen doet iedereen haar lang nakijken. Veelzijdig als ze is, kunt u met wapperende haren genieten van de wind die het pittige geluid van de 4.3 V8 tot ver na laat waaien. Mysterieus, maar zeker niet bescheiden - California kenmerkt zichzelf als klassieke elegantie met een knipoog.

Met deze cabriolet beleeft u de jaargetijden ten volle. De krachtige motor geeft deze Ferrari uitstekende prestaties met 460 PK en een topsnelheid van 310 km/u. Optimaal ontspannen rijden is wat de California kenmerkt: geniet van het ruimtelijke gevoel van het met luxe cuoio-kleurige beklede interieur. Pas de stoelen moeiteloos aan: ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. De AFS adaptieve koplampen bewegen mee met de lijn waarin u voortbeweegt. Het Magneride-onderstel zorgt voor adaptieve demping tijdens zowel een relaxte als sportieve rit, zodat u zich moeiteloos en vrij op alle wegen waant. Tot de uitrusting van deze California behoren verder 20 inch diamond-finish lichtmetalen velgen, windscherm, getint glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en LED-achterlichten.

Online streamingmogelijkheden onderweg en oplaadfunctie voor uw devices - het audio-installatiesysteem maakt het allemaal mogelijk, inclusief bluetooth en usb-aansluiting. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Achter het stuur van deze Ferrari bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. De cruise control geeft elke flitser het nakijken. Ook is de Ferrari uitgerust met: sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten is deze Ferrari uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Rijcomfort en zuinig rijden zijn mede afhankelijk van de juiste bandenspanning: het bandenspanningscontrolesysteem houdt die permanent in de gaten. De auto beschikt over een complete onderhoudshistorie - recent is een grote onderhoudsbeurt en vervanging van de bougies uitgevoerd door de officiele Ferrari-dealer.

U bent van harte welkom bij ons in Naarden om deze prachtige verschijning te bewonderen. Wij kunnen niet garanderen dat u zonder vlinders weggaat...

Opties
Keramisch remsysteem voor en achter
12Volt aansluiting
Adaptief demping systeem
Adaptieve bochtverlichting
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Audio installatie
AUX interface