072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

SEAT Leon

ST 1.0 EcoTSI Style Business Intense FULL LED / CARPLAY / GR NAVI / KEYLESS / PDC / CLIMA / BLUETOOTH / CRUISE .
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Cruise control
  • Dab
  • Full LED koplampen (PXX)
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 99.988 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
PV-462-Z
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2017
KleurRood metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)466 X 182 X 145
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Bij de bouw van de SEAT Leon ST wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. De benzinemotor zorgt samen met de handgeschakelde zesversnellingsbak voor prima prestaties. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, aluminium dakrailing, dakrails, in hoogte verstelbare passagiersstoel en donker getint glas achter.

Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. Voor de veiligheid op de weg is het goed dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen aan het stuur. Want het audiosysteem, met DAB-ontvangst, en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. Door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons bent u verlost van kabels en snoertjes. Het opladen gaat simpel door de smartphone in de speciale houder te plaatsen. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. De SEAT is standaard voorzien van: regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze SEAT Leon ST samen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Met voorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Cruise control
Dab
Full LED koplampen (PXX)
Keyless entry
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem full map
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Garanties
Nap