072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

ŠKODA Octavia

Combi 1.0 TSI Greentech Ambition Business TREKHAAK / CARPLAY / NAVI / CLIMA / PDC / CRUISE / NL-AUTO
  • Airco (automatisch)
  • Android auto
  • Apple carplay
  • Bluetooth
  • Cruise control
  • Dimlichten automatisch
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 96.471 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
PH-141-S
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2017
KleurLicht blauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingKunstleer
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)479 X 181 X 150
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze ŠKODA Octavia Combi biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze ŠKODA heeft een benzinemotor die zuinig is, maar toch hoge prestaties levert. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, dakrails, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Muziek luisteren wordt genieten met het high performance audiosysteem. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Smartphone opladen onderweg? Dat gaat supergemakkelijk door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Extra opties op deze auto zijn: parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, automatisch dimmende buitenspiegels, lederen stuur en versnellingspook en isofix-aansluiting.

Zoals u mag verwachten van deze ŠKODA Octavia Combi is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Ook helpen het autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Airco (automatisch)
Android auto
Apple carplay
Bluetooth
Cruise control
Dimlichten automatisch
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem
Parkeersensor achter
smartphone integratie
Trekhaak
12Volt aansluiting
Garanties
Nap