072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Volkswagen Golf

1.0 TSI Comfortline Business TREKHAAK / STOELVERW / DAB / ACC / PDC / CARPLAY / NL AUTO .
  • 16" Lichtmetalen velgen Toronto (PJ3)
  • Airco (automatisch)
  • Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control) tussen 30-210 km/h (MT) (PF2)
  • Cruise control adaptief
  • Dab
  • Lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 138.263 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
TS-817-T
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingVelours
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 180 X 149
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Met Dynamische knipperlichten!

Er zijn mensen die zeggen: het merk maakt me niet uit zolang het maar Duits is. En gelijk hebben ze. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Golf, bijvoorbeeld. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. En ze hebben een massagefunctie bovendien. De sportstoelen geven het interieur van deze Golf een super strakke en sportieve uitstraling. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Ook automatische airconditioning, DAB ontvangst, Park Distance Control (pdc) achter, regensensor, dvd-systeem en automatisch dimmende binnenspiegel zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. In deze Volkswagen vinden we verder een hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
16" Lichtmetalen velgen Toronto (PJ3)
Airco (automatisch)
Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control) tussen 30-210 km/h (MT) (PF2)
Cruise control adaptief
Dab
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem full map
Navigatiesysteem full map + hard disk
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
smartphone integratie
Trekhaak
Garanties
Nap