072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Volkswagen Polo

1.0 TSI Comfortline CARPLAY / ACC / NAVI / AIRCO / BLUETOOTH / DAB+ / NL-AUTO .
  • Airco
  • Airconditioning, handbediend (Climatic) (PH1)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control) (PF2)
  • Cruise control adaptief
  • Dab
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 89.952 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ZH-594-V
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurDonker zwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)417 X 175 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Geen mediterrane druktemaker, geen Franse charmeur. Deze Duitse auto straalt een en al stevige kwaliteit uit. Stalen onverzettelijkheid van topniveau, een en al kracht en betrouwbaarheid. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Polo, bijvoorbeeld. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verder is de Volkswagen uitgerust met: LED-dagrijverlichting, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en metallic lak.

Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem brengt u vlot naar uw bestemming, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het audio-installatiesysteem met DAB-radio en smartphone connectiviteit. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze Volkswagen Polo een achteropkomend verkeer waarschuwing. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Polo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. U bent mede dankzij brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie Volkswagen? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Airco
Airconditioning, handbediend (Climatic) (PH1)
Apple Carplay/Android Auto
Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control) (PF2)
Cruise control adaptief
Dab
Dimlichten automatisch
Navigatiesysteem full map
smartphone integratie
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Garanties
Nap