072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Volvo S90

2.0 D3 R-Design FULL LED / STOELVERW / STUURVERW / ACC / BLIS / TREKHAAK
  • Achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Business Pack Connect
  • Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
  • Dodehoek detector
  • Keyless entry
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 64.562 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
ZN-631-T
CarrosserieSedan
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)496 X 189 X 144
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

De vormgeving van deze Volvo S90 is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. Hij heeft een dieselmotor en een automatische transmissie. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Ook de passagiers achterin ervaren het ultieme comfort, dankzij de verwarmde achterbank. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, zwarte hemelbekleding, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Het navigatiesysteem met harde schijf en het audio-installatiesysteem bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. De standkachel is een comfortfunctie die de veiligheid vergroot. U rijdt nooit meer met bevroren of beslagen ramen en stapt altijd in een voorverwarmd interieur. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de adaptive cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Deze Volvo S90 maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak.

Met zijn dieselmotor is dit een prima trekauto, hij is dan ook voorzien van een wegklapbare trekhaak. Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Bij de veiligheidssystemen van deze Volvo hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volvo bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Achterbank verwarmd
Apple Carplay/Android Auto
Business Pack Connect
Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
Dodehoek detector
Keyless entry
Koplampen adaptief
kunstlederen/microvezel bekleding
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 18"
Parkeersensor voor
R-Design exterieur
Garanties
Nap