072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Audi S5

Cabriolet 3.0 TFSI S5 Quattro S Line / ACC / AUT / Navi / Leder / Head Up / Leder / 360 Camera / Elek Stoelen / Led / 19 I
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 48.906 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    GPV-87-V
    CarrosserieCabriolet
    Bouwjaar2021
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelF
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders6
    Aantal deuren2
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud2995 CC
    Omschrijving

    Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

    Laat u niets wijsmaken, deze Audi A5 Cabriolet biedt alles wat u van een auto verlangt. Als ook de uitstraling een beetje pittig mag, komt de S line exterieur styling mooi van pas. Een zescilinder motor en een automatische transmissie zorgen samen voor een snelle en comfortabele rijervaring. Op het lijstje aantrekkelijke extraatjes vallen meteen op: het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Met een simpele druk op de knop opent het cabriodak en geniet u van de buitenlucht. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Met matrix LED-verlichting rijdt u eigenlijk altijd met groot licht, dus maximaal zicht. Toch is verblinden er niet bij, want het systeem regelt de verlichting zo dat tegenliggers er geen last van hebben. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer schuif- en kanteldak, 20 inch lichtmetalen velgen, acc, lane assist, dode hoek detectie, virtual cockpit, B & O, memory, elek stoelen, head up. 360 camera, stoelverwarming, stoelverkoeling, nekverwarming, leder, sfeerverlichting, 360 camera, zwarte hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-achterlichten.

    Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. De vier camera's die samen de 360 graden camera vormen, bieden u de mogelijkheid om obstakels in elke richting te zien. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! Formidabele geluidskwaliteit en een compleet spectrum van klank wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Ook dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en keyless entry zijn aan boord.

    De automatische veiligheidssystemen in deze Audi fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen! In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Audi u om veiliger te rijden. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetector detectiesysteem, accident avoidance system, forward collision warning system, Abs - anti blokkeer systeem met brake assistant en bandenspanningcontrolesysteem.

    Wilt u nader kennismaken met deze Audi A5 Cabriolet? Maak dan nu een afspraak.

    Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze luxe Audi A5 Cabriolet 3.0 TFSI S5 Quattro S Line automaat zelf kunt ervaren.


    Bedrijfsinformatie

    EAF Auto's heeft een uitgebreid aanbod rijk uitgeruste dealer kwaliteitsoccasions van alle merken op voorraad. In onze fraaie showroom en op ons speciale occasionterrein treft u een grote hoeveelheid perfect onderhouden occasions aan. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verkoopteam (06-33630537)

    Deze auto kan worden geleverd met een afleverservice. Voor deze auto kunt u kiezen uit twee afleverservices:

    EAF huisgarantie pakket:
    In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen:
    • 3 maanden EAF huisgarantie
    • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto
    • Minimaal kwart tank brandstof
    • Autohistorie is bekend
    • Inruilvoorstel op maat
    • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing

    Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts €295,- euro!

    BOVAG garantie pakket
    In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen:
    • 6 maanden BOVAG garantie
    • Afleverbeurt volgens fabrieksschema
    • BOVAG 40-Puntencheck
    • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto
    • Minimaal kwart tank brandstof
    • Autohistorie is bekend
    • Inruilvoorstel op maat
    • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing

    Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts €595,- euro!


    Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    20 inch velgen
    360 Camera
    ABS
    Accident Avoidance System
    Achterklep elektrisch
    Achteruitrij assistent
    Achteruitrijcamera
    achteruitrijcamera
    Adaptive cruise control
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder