072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Porsche 911

Cabrio 3.6 Carrera 4S Turbo Look Leer Bose Climate PDC LM velgen
    Bouwjaar 2005
    Kilometerstand 79.897 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    747244614
    CarrosserieCabriolet
    Bouwjaar2005
    KleurZilver metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders6
    Aantal deuren2
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud3596 CC
    Omschrijving

    Buitengewoon schitterende Porsche 911 Cabrio 3.6 Carrera 4S. Deze eyecatcher is zo goed als nieuw. Complete onderhoudshistorie is aanwezig.

    Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Deze zeer gunstig geprijsde Porsche 911 Cabrio is zonder overdrijven echt een fantastische occasion. Met een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze Porsche over uitstekende prestaties. De auto is uitgerust met lederen bekleding. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Genieten van de vrijheid van cabriorijden is gemakkelijker dan ooit dankzij het elektrisch bedienbare dak. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Ook hardtop, 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en sportuitlaat zijn aan boord.

    Ook muziek krijgt een eersteklas behandeling met het Bose audiosysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Deze Porsche 911 Cabrio maakt het rijden graag gemakkelijk. Daarom verzorgt de regensensor de mate van ruitreiniging die de ruitenwissers moeten leveren bij neerslag. Deze Porsche is voorzien van Bose-audioinstallatie, lederen sportstuur, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

    Ervaar de vrijheid van cabrio rijden. Maak een afspraak en probeer het uit!

    Opties
    12V-aansluiting
    ABS
    Achterspoiler
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarmsysteem
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Audio installatie