072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Ford Focus

Wagon 1.5 EcoBoost ST Line X Business
  • Navi
  • Trekhaak
  • 40.631 km Dealeronderhouden
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 40.631 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-222-NG
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2021
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)479 X 184 X 155
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Bij het ontwerpen van de Ford Focus Wagon stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z'n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, aluminium dakrailing, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn achteropkomend verkeer waarschuwing, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en keyless entry.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Ford in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Ford bovendien hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achterspoiler
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
100% onderhouden
Bovag