072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Mercedes-Benz CLA

200 Shooting Brake AMG-LINE NAVIGATIE, CRUISE, ECC AIRCO
  • AMG-styling
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map + hard disk
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 111.294 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GGT-30-N
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Het is een nette en comfortabele auto, deze Mercedes-Benz CLA-klasse Shooting Brake, hij heeft 111294 kilometer gelopen. Drie letters veranderen deze Mercedes-Benz in een uitzonderlijke Mercedes-Benz. De AMG-styling staat voor individualiteit en sportiviteit. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, AMG-styling, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Rij- en route-info wordt perfect in beeld gebracht door het digitale dashboard. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf met de knoppen op het stuur of met uw stem. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Soms heeft u meer parkeerruimte dan u denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. Met sportstuur met schakelpaddels, regensensor, cruise control, automatisch dimmende buitenspiegels en lederen versnellingspook is deze Mercedes-Benz helemaal compleet.

Als bestuurder van deze Mercedes-Benz bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. U bent mede dankzij vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

 Wij zijn per WhatsApp ook bereikbaar Telefoon nummer: 0682609792 Deze auto is netjes onderhouden en wordt geleverd met teller rapport. Al onze auto's zijn schadevrij. Onze internetprijzen zijn vaste meeneem/handelsprijzen. Bij import auto's zijn de papieren aanwezig zodat kilometerstand gecontroleerd kan worden. Tevens ruilen wij ook auto's, motoren, caravans, campers in. Ook auto's te koop gevraagd. Tevens bieden wij ook garantie/service pakketten aan. Vraag naar de voorwaarden. Op al onze verkopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
meer informatie: www.jenfautos.nl

Onze advertenties worden met de grootste zorg samengesteld. Ondanks alle inspanningen kan er altijd een fout in de advertentie voorkomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de opties zoals vermeld in de advertentie. Controleer bij een proefrit de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. 

Opties
AMG-styling
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map + hard disk
stof/kunstlederen bekleding
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling