072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Mazda 3

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 122 Luxury
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • dakspoiler
  • dimlichten automatisch
  • dodehoek detectie
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 88.669 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ZR-290-V
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurPolymetal gray
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

 | APPLE CARPLAY | LEDER | NAVIGATIE | CLIMATE CONTROL | PARKEERSENSOREN | ACHTERUITRIJCAMERA | DODEHOEK DETECTIE |

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Mazda 3 die 88669 kilometer op de teller heeft staan. Een hybride auto zoals deze, wordt aangedreven door een verbrandingsmotor en een elektromotor. Daardoor is de auto zuinig en vriendelijk voor het milieu. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. Bij de uitrusting van deze Mazda horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. De uitrusting van deze auto is met full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels en boordcomputer behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Mazda 3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Mazda u om veiliger te rijden. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. In deze Mazda vinden we verder een head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
dakspoiler
dimlichten automatisch
dodehoek detectie
electronic climate controle
extra getint glas
head-up display
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
Garanties
Nap