072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Mazda 3

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid 180 Comfort met Bose
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektr. met geheugen
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 72.911 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-172-VB
CarrosserieSedan
Bouwjaar2019
KleurMachine gray
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

| APPLE CARPLAY | BOSE AUDIO | LEDER | ACHTERUITRIJCAMERA | DODEHOEK DETECTIE | HEAD UP | NED AUTO |

Dat u het milieu wilt sparen, wil nog niet zeggen dat u aan rijcomfort moet inleveren. De Mazda 3 is een comfortabele en ruime hybride auto. Het zal niet lang meer duren totdat benzinerijden uit de tijd is. Maar voor nu is dit de beste oplossing: een combi van elektrisch en brandstof, met een hybride motor. Houdt u van een stijlvolle uitvoering? Dan zal het lederen interieur u zeker bevallen. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. De uitrusting van deze auto is met full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels en boordcomputer behoorlijk compleet.

In de Mazda 3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Mazda u om veiliger te rijden. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Ook helpen het head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektr. met geheugen
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control adaptief
DAB ontvanger
electronic climate controle
elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
head-up display
keyless entry
Garanties
Nap