Financial lease

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid AWD Luxury 180 PK
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • binnenspiegel automatisch dimmend
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • cruise control adaptief met Stop&Go
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 74.335 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GDK-87-P
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurZwart
BrandstofHybride
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

180 PK | AUTOMAAT | I ACTIVSENCE-PACK | SUNROOF | APPLE CARPLAY | HEAD UP | 18 INCH LM | ADAPTIEF CRUISE CONTROL | LEDER |

De vooruitstrevende hybride aandrijflijn van deze auto geeft vandaag al antwoord op de belangrijke vragen van morgen. Naar de pomp of aan de lader? Doe maar allebei. Deze Mazda CX-30 is voorzien van zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor. Ideale combi! Misschien valt u voor het lederen interieur. Maar wat een licht van binnen ook, dankzij het elektrisch bediende glazen panorama dak; en niet te vergeten het grote gemak van een elektrisch bedienbare achterklep. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Bij de uitrusting van deze Mazda horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Met de hulp van vier camera's, biedt de 360 graden camera op deze auto een panoramisch zicht, wat bijzonder nuttig is bij het parkeren en manoeuvreren. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. De aanwezige file assistent meet de afstand tot uw voorligger en zorgt voor een veilige afstand. Staat het voor u opeens stil? Dan zorgt het systeem dat de auto ook stopt. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Formidabele geluidskwaliteit en een compleet spectrum van klank wordt geleverd door het high performance audiosysteem. De Mazda is standaard voorzien van: dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
binnenspiegel automatisch dimmend
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control adaptief met Stop&Go
DAB ontvanger
dodehoek detectie
elektrisch glazen schuif-/kanteldak
extra getint glas
head-up display
lederen bekleding
© 2024 Leasefabriek - Alle rechten voorbehouden