072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Renault Scénic

1.2 TCe Bose
  • 1e eigenaar
  • N.A.P.
  • Full options
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 21.923 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
2-TLK-90
CarrosserieMPV
Bouwjaar2014
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)437 X 185 X 166
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Franse auto's zijn gemaakt om te genieten. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Houdt u van een stijlvolle uitvoering? Dan zal het lederen interieur u zeker bevallen. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen navigatiesysteem vertelt u alles! Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Muziek aan, muziek uit? Het kan met een simpele vingerbeweging dankzij de audiobediening op het stuur! Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Deze auto is voorzien van cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Scénic samen. Deze Renault Scénic is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Heuvelop stilstaan was vroeger een kunstje. Met de hill hold control gaat het volautomatisch.

Lijkt deze Renault u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Opties
Achteruitrijcamera
Achteruitrij camera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
airco
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Audio-navigatie full map
Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
Garanties
Nap