Financial lease

Renault Scénic

1.3 TCe Intens
  • Navi
  • Cruise
  • Trekhaak
  • 78.935 km Dealeronder
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 78.935 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-722-LR
CarrosserieMPV
Bouwjaar2018
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)441 X 187 X 165
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Rijden op z'n Frans: niet voor niets al decennia immens populair. Want naast rijcomfort en styling zijn ook hoogstaande techniek en prestaties onderdeel van het totaalpakket. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 20 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Rijfuncties worden glashelder en overzichtelijk weergegeven via het digitale dashboard. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met DAB!) en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze Renault Scénic voorzien van parkeersensoren! Ook regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Scénic samen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Ook helpen het hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Opties
Achterstoelen verschuifbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun achter
Garanties
100% onderhouden
Bovag
© 2024 Leasefabriek - Alle rechten voorbehouden