072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

Audi e-tron

e-tron 50 Quattro Launch edition plus 71 kWh, 31.000,- netto ex, Luchtvering, Panoramadak, Leder, Memory, Adaptieve Cruise Control, Standkachel, MMI Navigation Plus, DAB, Hulppakket Tour, Stoelverwarming, LED, Etc.
  • 1BK - Audi adaptieve luchtvering
  • 1X1 - Quattro (vierwielaandrijving)
  • 2ZQ - Stuur(Leer) met Multifunctie en Schakelfunctie
  • 3B4 - Isofix-houder voor kinderzitje
  • 3FU - Elektrisch panoramadak
  • 4E7 - Electrische achterklep
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 52.349 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
H-971-BS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurTaifungrijs metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)501 X 194 X 169
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a30-12-2019
Omschrijving

Hightech elektronica en emissievrij rijden komen samen in de Audi e-tron. Deze auto biedt een onvergelijkbare rijbeleving dankzij de volledig elektrische aandrijflijn. Nooit meer naar de pomp! De elektromotor opladen en rijden maar! De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. Superieur rijgedrag onder moeilijke omstandigheden? Laat dat maar aan de vierwielaandrijving over! De luxe van het lederen interieur, gecombineerd met het gemak van het elektrisch bediende glazen panorama dak en de superhandige elektrisch bedienbare achterklep zorgen voor een wel heel complete uitvoering. ‘s Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Audi e-tron voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Kinderkopjes en kasseien? U merkt er niets van, dankzij de luchtvering. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrails, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, snelheidsbegrenzer, pearl metallic lak, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem met harde schijf. Smartphone connectiviteit verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. De elektronische systemen in deze Audi helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren voor en achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. Deze auto is voorzien van sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende spiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi e-tron samen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Audi u om veiliger te rijden. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. De actieve dodehoekdetectie draagt bij aan uw eigen veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Na een lange werkdag in de file: daar zit niemand op te wachten. Gelukkig helpt de file assistent een handje. Het radarsysteem meet de ruimte tot de voorligger en bewaakt de juiste afstand. Stilstaan? Dan remt en stopt de auto vanzelf. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Elektrisch rijden: kenners weten waarom. Bel ons voor een afspraak!

Netto ex BTW 36.500,-


Bedrijfsinformatie

Bezichtiging s.v.p.op afspraak. tel. 0416-696310 of info@vanesch.nl Alle geadverteerde prijzen in NL zijn inclusief BPM, tenzij anders vermeld, schrijf en zetfouten voorbehouden.

Opties
1BK - Audi adaptieve luchtvering
1X1 - Quattro (vierwielaandrijving)
2ZQ - Stuur(Leer) met Multifunctie en Schakelfunctie
3B4 - Isofix-houder voor kinderzitje
3FU - Elektrisch panoramadak
4E7 - Electrische achterklep
4GF - Vooruit Warmtewerend en Geluidswerend
4I7 - Centrale Vergrendeling / Startsysteem Keyless Go
4KC - Warmtewerend glas groen getint
4L6 - Binnen en buitenspiegels automatisch dimmend
4UF - Airbag Bestuurders-/Passagierskant
4X3 - Hoofdairbag-systeem (Sideguard)
Garanties
Bovag
Nap